lördag 3 oktober 2009

Oktober


Herregud, jag kan inte förstå att det redan är oktober. Vad hände med Sommaren? Den var ju nyss här! Nu måste man helt plötsligt klä på sig mer kläder, sandalerna är borta och stövlarna åker på. Sen för att inte tala om Elsa, mössa, vantar, halsduk m.m. Inte långt kvar tills overallen får invigas.

Jag och Elsa har nyss ätit en god frukost, David sover. Ska försöka hinna göra lite nytta här på morgonen, röja undan lite sen måste vi iväg och handla. Ikväll kommer Elsas bästis Tilda med familj på middag och för en massa bus och lek. Det är så härligt att se dem två ihop, det bara lyser i ögonen! Medan jag ska försöka röja undan lite här så ska Elsa få måla lite med fingerfärg så passar det perfekt med ett bad efteråt, färgen har ju en tendens att hamna mer på henne än på pappret.
Elsa och Tilda

Går snart in i V. 16 med grodan, känns som att det går jätte fort nu! Men jag vill minnas att den första tiden med Elsa också gick som en ilfart, mitten var jätte seg och slutet fort. Grodan är förövrigt helt vild i magen, det går inte direkt att mista att det ligger en liten bebis där inne. Det dröjer nog inte länge förens David kan börja känna också.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar